Denna artikel är en annons

Bästa hyresvärden i Västra Sverige

Eksta Bostads AB:s hyresrätter finns i hela kommunen. Du kan bo lantligt eller mitt i centrala Kungsbacka. Vi finns från Frillesås i söder till Kullavik i norr.

Medarbetarna på Eksta är engagerade. De möter hyresgästerna på ett professionellt sätt, ofta med glimten i ögat och ett vänligt bemötande. Det har gett resultat! Hyresgästföreningens senaste undersökning, har genomförts bland 35 privata och kommunala bostadsbolag i västra Sverige. Den visar att våra hyresgäster gillar att bo hos oss. Det känns fantastiskt kul, säger Christer Kilersjö, VD. Vi tar oss an resultatet på ett ödmjukt sätt och det sporrar oss till att fortsätta att utvecklas och vara en god hyresvärd.

Inom Eksta jobbar vi i framkant vad det gäller teknik och byggnation. Vårt varumärke förknippas med ett starkt miljöengagemang. Vi använder solens energi, både för att alstra el och värma vatten. I vår nyproduktion kan vi, genom att bygga passivhus, erbjuda våra hyresgäster en tyst och komfortabel boendemiljö. Vi har två gånger varit nominerade till Årets bygge och det är vi stolta över, säger Christer.

Mats Niklasson är fastighetsutvecklingschef på Eksta. Han konstaterar; det spelar ingen roll om vi bygger världens bästa hus om ingen vill bo i dem. Den viktiga vardagsförvaltningen och hyresgästens möjlighet till inflytande är viktiga parametrar för nöjda hyresgäster,

Vi bygger för att själva förvalta våra hus i många år, säger Mats. Gör vi misstag är det vi själva som får problem framöver. Vi har nu ett bra kvitto på att vi levererar kvalitet både i mötet med våra hyresgäster och i våra hus. Vi jobbar i rätt riktning, kort sagt.

Kungsbacka kommun växer och efterfrågan på bostäder är stor. Vi har under flera år levererat nya hyresrätter i många delar av kommunen. Under år 2019 färdigställdes 71 nya lägenheter. Just nu bygger vi ett äldreboende i Särö, ett punkthus på Britta Lenas gata samt fler bostäder i Hammerö. Mer än 100 nya bostäder blir inflyttningsklara under år 2020.

Eksta Bostads AB • Tfn 0300-356 00

www.eksta.seinfo@eksta.se

Våra bostäder förmedlas av Bostadsförmedlingen i Kungsbacka. För en plats i bostadskön kontakta www.kungsbacka.se eller ring 0300-834000.