Idrottsparken

Hur ofta är du i Idrottsparken?

Arvid Lundin, 10 år
Här i skejtparken har jag bara varit en gång tidigare. Jag såg filmer med skejtare på YouTube och önskade mig en bräda i julklapp. Jag har skejtat ett halvår ungefär. Vi har en ramp där vi bor där jag brukar köra annars. Här i Idrottsparken är det justa människor och man lär sig tricks och sånt av andra. Jag vill gärna komma tillbaka hit igen.

Vidar Kitti, 12 år
Jag skejtar här fem dagar i veckan. Ibland kör jag inomhus i Kobacka också. Det var min syster som började skejta, men jag tyckte att det verkade kul så jag började också. Det är alltid många som kör här i parken. Jag har lärt känna de flesta.

Lukas Björnör, 31 år och Penny, 1 år
Nu när jag är föräldraledig kommer jag och Penny hit varje dag. Vi brukar vara i lekparken för de yngre. Penny tycker om att studsa på studsmattan och att leka vid skeppet. Vi gillar den här parken för att det finns mycket att göra. Vi brukar ta med mat så att vi slipper gå hem och äta. I vintras grillade vi tillsammans med kompisar som har barn som är lite äldre. Här finns något för alla.

Zeb Wuollet, 19 år
Jag är här ett par, tre gånger i veckan. Den här banan är mysig. Eftersom den inte är så svår passar den för alla. När jag började skejta för två år sen var det först för att jag tyckte att det var coolt att kolla på. Jag fick tänka på annat och vara med kompisar. Det är inte fokus på att vara bäst, utan att ha skoj med vänner. Vi har alltid med oss brädan, oavsett om vi bara ska chilla eller käka. Det är ett bra sätt att hänga på.

Göran Johansson, 75 år och Kerstin Hellenäs, 71 år
Vi bor i Göteborg, men i dag passar vi barnbarnen som är 1,5 och 4 år. Sonen bor här i Kungsbacka med familjen. Det är inte första gången vi är här och vi rekommenderar parken till alla. Nu har vi hämtat på förskolan och det finns mycket att göra här för barnen. Det är fin ordning att det är lite uppdelat för små och större barn.

Text: Cecilie Östby
Foto: Rosie Alm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin